Nieuws

Bestel je dagkaart online

Bestel je dagkaart online

Voor een dagkaart voor het LEGO evenement in Dierenpark Emmen gelden de normale tarieven. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.
Bestel je een dagkaart via de webshop van Dierenpark Emmen, dan krijg je  €1,- korting! Via de knop 'Lees meer' kun je direct online je dagkaart bestellen.

Lees meer

Openingsdagen en -tijden

Openingsdagen en -tijden

Het LEGO evenement is van 17 december t/m 24 februari 2013. Het park is in die periode geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Op nieuwjaarsdag, 1e Kerstdag en Oudjaarsdag zijn wij gesloten. Vanaf 7 januari tot en met 15 februari 2013 is Dierenpark Emmen alleen geopend in de weekenden.

Lees meer

Ontdek LEGO in Dierenpark Emmen

Van LEGO kun je van alles bouwen. Huizen natuurlijk en auto’s, maar ook levensgrote leeuwen, tijgers en tal van andere dieren. Die zijn allemaal te zien in Dierenpark Emmen van 17 december 2012 t/m 24 februari 2013. Dan kunnen bezoeker(tje)s zich vergapen aan een indrukwekkende olifant, gemaakt van wel duizenden LEGO steentjes, en aan een groep bavianen op een grote apenrots.

Zelf mooie dieren bouwen

Gevaarlijke dieren als leeuwen en tijgers ontbreken niet en maken altijd extra veel indruk, ook als ze gemaakt zijn van LEGO. Kinderen die met ouders of grootouders zelf een mooi dier willen bouwen, kunnen in Dierenpark Emmen hun hart ophalen, want er zijn volop LEGO en DUPLO stenen om ook zelf de prachtigste dieren in elkaar te zetten.

Zoo Actueel

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en schrijf je in voor Zoo Actueel!

Activiteiten

Bekijk meer activiteiten