Expeditie Yucatán

Speel, klim, glijd en vaar door de Zuid-Amerikaanse boomhutten, pueblo’s, piramidetempel en het enorme scheepswrak. Onderweg ontdek je de spannendste dieren en overwin je de lastigste obstakels. Durf jij de gevaren van Yucatán aan?

Overdekte Speelexpeditie

Je merkt het bijna niet, maar speelexpeditie Yucatán is binnen. Daardoor is het hier het hele jaar door lekker om op avontuur te gaan. Je (groot)ouders of begeleiders laat je achter op het terras van restaurant Patio. Daar genieten ze van heerlijke koffie en Maya-gerechten, terwijl ze naar jouw reis door Yucatán kijken.

Ideaal voor kinderfeestjes

Wil je een kinderfeestje houden? Ook dat kan in Yucatán! In de kajuit van het gestrande piratenschip begint je dag vol klimmen en klauteren. Pas wel op voor de krokodillen rondom het schip!
 

Let op: In verband met de bouw van het nieuwe park zijn er momenteel weinig dieren te bezichtigen op de Es. Rondom het schip van Speelexpeditie Yucatán heeft het water een diepte van ongeveer dertig centimeter. De expeditie is vooral geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 tot en met 12/13 jaar.