Expeditie Yucatán

Speel, klim, glijd en vaar door de Zuid-Amerikaanse boomhutten, pueblo’s, piramidetempel en het enorme scheepswrak. Onderweg ontdek je de spannendste dieren en overwin je de lastigste obstakels. Durf jij de gevaren van Yucatán aan?

Overdekte Speelexpeditie

Je merkt het bijna niet, maar speelexpeditie Yucatán is binnen. Daardoor is het hier het hele jaar door lekker om op avontuur te gaan. Je (groot)ouders of begeleiders laat je achter op het terras van restaurant Patio. Daar genieten ze van heerlijke koffie en Maya-gerechten, terwijl ze naar jouw reis door Yucatán kijken.

Ideaal voor kinderfeestjes

Wil je een kinderfeestje houden? Ook dat kan in Yucatán! In de kajuit van het gestrande piratenschip begint je dag vol klimmen en klauteren. Pas wel op voor de krokodillen rondom het schip!

Let op: In verband met de bouw van het nieuwe park zijn er momenteel weinig dieren te bezichtigen op de Es. Rondom het schip van Speelexpeditie Yucatán heeft het water een diepte van ongeveer dertig centimeter. De expeditie is vooral geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 tot en met 12/13 jaar. 

Bijzondere dagen

Speelexpeditie Yucatán is op 5, 6 en 7 oktober 2015 gesloten voor bezoekers in verband met werkzaamheden. Dierenpark Emmen is op deze dagen wel gewoon geopend. 

 

Vanaf 2 november 2015 is Speelexpeditie Yucatán gesloten voor bezoekers tot de opening van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen op 25 maart 2016. Dierenpark Emmen is geopend tot en met 31 december 2015.