Ranger journaal

Wil je op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste dierennieuws? Kijk dan naar het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen. Het programma wordt op schooldagen uitgezonden op Disney XD. Naast dierennieuws zit het journaal vol met leuke dierenweetjes, bijzondere natuurbeelden en spraakmakende internetfilmpjes met wilde dieren in de hoofdrol. Enne, laten we vooral de reportages niet vergeten. Die worden namelijk opgenomen in Dierenpark Emmen!

Leuk, grappig en leerzaam

Het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen is een samenwerking tussen Disney XD, De WNF-Rangerclub en Dierenpark Emmen. Je kunt het programma thuis bekijken of via de website, maar ook op school. Het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen is namelijk niet alleen leuk en grappig, je leert er ook echt iets van. De presentator is trouwens niemand minder dan Levi van Kempen...

Weekoverzicht met quiz

Elke zondag wordt er een weekoverzicht uitgezonden van het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen. Bij dat overzicht hoort een quiz. De vragen kun je vinden op de website van het dierenjournaal. Daar staan ook alle losse afleveringen én verschillende dierenfilmpjes. Het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen is natuurlijk ook te volgen via Facebook en Twitter.

Ook kijken?

Het Ranger Dierenjournaal is elke schooldag te zien op Disney XD om 08.15 uur en 13.15 uur. Op zondag is er een speciaal weekoverzicht om 12:45 uur. Alle uitzendingen en video's zijn terug te zien op www.rangerdierenjournaal.nl.

Het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen wordt geproduceerd door Niehe Media.