31 oktober 2012

Ranger Dierenjournaal

Vanaf 3 december zendt Disney XD het nieuwe tv-programma Ranger Dierenjournaal uit. Het is een programma voor kinderen en gaat over wilde dieren. Dierenpark Emmen, Disney en het Wereld Natuur Fonds werken nauw met elkaar samen aan dit nieuwe programma.

Maki in je haar

In Dierenpark Emmen zijn de opnames voor het Dierenjournaal al begonnen. Presentator Levi van Kempen is al op heel bijzondere plekken in het park geweest. Op het eiland van de ringstaartmaki’s bijvoorbeeld. Daar bleek het niet zo eenvoudig te zijn een tekst goed uit te spreken, als een maki bezig is het model van je haar te veranderen. En vervolgens moet het nog eens keer over omdat een maki boven op de camera sprong en daarmee de opname ongeschikt maakte. Levi zal dagelijks een programma met actueel nieuws uit Dierenpark Emmen presenteren.

Op televisie

Het Ranger Dierenjournaal is elke schooldag te zien om 8.15 uur en 12.30 uur. Op zondag is er een speciaal weekoverzicht om 7.20 uur. Het programma is te zien op Disney XD en zal in eerste instantie een jaar lang worden uitgezonden.